Σε απόγνωση οι κάτοικοι στον νομό Αιτωλοακαρνανίας – Μετρούν τις πληγές τους στο Λουρό της Πρέβεζας

Δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο - Η εθνική οδός Αντιρρίου Ιωαννίνων θα παραμείνει κλειστή ως και 22 Δεκεμβρίου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί Αγρίνιο και Μεσολόγγι μετά τις καταστροφές από την ισχυρή νεροποντή. Στο Λούρο Πρέβεζας οι ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς έχουν καταστραφεί τα σπίτια τους.

Στο Λούρο της Πρέβεζας οι κάτοικοι προσπαθούν και σήμερα να σώσουν ότι απέμεινε από το σαρωτικό πέρασμα της καταιγίδας. Πενήντα οικογένειες είδαν τα σπίτια τους να βουλιάζουν στη λάσπη και τα νερά. Η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική.

Στο Σταυροχώρι Πρέβεζας κτηνοτρόφοι μαζεύουν σήμερα τα νεκρά ζώα τους. Η αγανάκτηση τους ξεχειλίζει.

Μια νέα θεομηνία φοβούνται οι κάτοικοι στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι .Το πρωί ξεκίνησαν οι αυτοψίες στα πλημμυρισμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Στο Ζευγαράκι Αγρινίου δυο άνθρωποι έχουν αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η κατάσταση στο νόμο είναι δραματική.

Δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο. Στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στη θέση Κλεισούρα συνεργεία της περιφέρειας προσπαθούν να απομακρύνουν  τους τόνους πέτρας και χώματος. Η εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή ως και 22 Δεκεμβρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top