Νέα Σμύρνη: Τα σημειώματα της οργής και τα τελευταία λόγια του πατέρα πριν βάλει φωτιά στο σπίτι

"Σας βαρέθηκα όλους. Μη βιαστείτε να με κρίνετε" - Νέα Ενημέρωση 20:11

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε ο 40χρονος αυτόχειρας και υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, o οποίος παρέσυρε στον θάνατο και τα δίδυμα 9χρονα αγοράκια του, κλειδώνοντάς τα στο υπνοδωμάτιο και βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα. Με μαρκαδόρο έγραφε παντού, από σημειώματα μέχρι και στον τοίχο του σπιτιού του ότι «σας βαρέθηκα όλους». Οι λέξεις κολλημένες, γραμμένες με κεφαλαία.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη φωτιά αλλά η πόρτα ήταν κλειστή

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει πάρει διαζύγιο εδώ κι 1,5 χρόνο και είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο. Τα σημειώματα φανερώνουν ότι η αποτρόπαια πράξη του ήταν αποτέλεσμα μιας ατελείωτης ενδοοικογενειακής διαμάχης. Στο επίκεντρο, ο πατριός της πρώην συζύγου του.

«Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους. Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», αναφέρουν μεταξύ άλλων αυτά τα σημειώματα, ενώ σε άλλο έγραφε: «Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια».  

Σε άλλο γράμμα, αναφέρεται σε μια «διαθήκη» που έχει αφήσει στο κινητό και το tablet του και στην οποία περιγράφει τι θέλει να συμβεί μετά τον θάνατό του. «Στο Word στο κινητό μου και στο τάμπλετ μου θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κα Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνει ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…». 

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Το διαμέρισμα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη – Νεκρά 2 αγοράκια και ο αυτόχειρας πατέρας τους

«Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραφε το ένα σημείωμα. Σε ένα άλλο έγραφε: «Αφού Σταύρο είχες πρόβλημα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα σπίτι σου μέσα νύχτα. Ότι έδωσες πήρες αλήτη». 

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνεται αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;» αναφέρει αλλού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top