Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 30χρονου Σωτήρη Πίνη - Το προφητικό όνειρο που είδε

Στο Αμαξοστάσιο εντοπίστηκε η σορός του οδηγού φορτηγού – Είναι το 21ο θύμα της θεομηνίας

Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα στην Μάνδρα. To πρωί της Τρίτης, εντοπίστηκε ένα ακόμη θύμα της φονικής κακοκαιρίας φτάνοντας τα θύματα στα 21. Πρόκειται για τον οδηγό του φορτηγού που αναζητούσαν επί μέρες οι συγγενείς του.

Τελικά, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο Αμαξοστάσιο της Μάνδρας, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του Σωτήρη Πίνη.

(Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Άνδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν επί ώρες να βγάλουν τον άτυχο οδηγό που ήταν καταπλακωμένος από τόνους λάσπης σφηνωμένος ανάμεσα σε ένα φορτηγό και κοντέινερ.

Τραγική φιγούρα ο χαροκαμένος πατέρας του νεαρού οδηγού. Στέκεται λίγα μέτρα πιο πίσω, αποσβολωμένος, αρνούμενος να πιστέψει το κακό που χτύπησε τη οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο 30χρονος Σωτήρης Πίνης ο νεκρός που βρέθηκε θαμμένος στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας

Τη Δευτέρα είχε εντοπιστεί από  τον πατέρα του η πινακίδα κυκλοφορίας του φορτηγού,  το κινητό τηλέφωνο του Σωτήρη Πίνη και άλλα αντικείμενα από την καμπίνα του οχήματος 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρέμα. Συγκλονίζει η μαρτυρία του θείου που έψαχνε και αυτός μαζί με τον πατέρα να βρει το παιδί του.

(Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ)

ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ

 

«Με παίρνει τηλέφωνο 6 η ώρα το πρωί (ο πατέρας) και μου λέει “είδα στον ύπνο μου χθες τον Άγιο Νικόλα, και μας είπαν ότι έχει στο βουνό στην Ελευσίνα ένα εκκλησάκι. Ανεβήκαμε πάνω και στο κατέβασμα βρήκαμε τα πράγματα της νταλίκας» δήλωσε ο θείος του Σωτήρη Πίνη, Ανέστης Ζεϊμπέκης.

Ο 30χρονος οδηγός πατέρας ενός παιδιού τριών ετών έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο. Περνούσε από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών για να φορτώσει το φορτηγό του. Στο ύψος του ρέματος του Αμαξοστασίου τον βρήκε η θεομηνία.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στα Άνω Λιόσια όπου έμενε και αυτό που θέλουν οι γονείς του είναι να ευχαριστήσουν με λόγια και με πράξεις τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που βρήκαν τη σορό του παιδιού τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο, τον 70χρονο κυνηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top