Συγκλονίζει η χήρα του Κοσμά Τζέλιου, του ταξιτζή που δολοφονήθηκε από ειδικό φρουρό στην Καστοριά

Έξι μήνες μετά το χαμό του συζύγου της, πασχίζει να σταθεί και πάλι στα πόδια της

Έξι μήνες έχουν περάσει απο την ημέρα που ο 52χρονος ταξιτζής Κοσμάς Τζέλιος, δολοφονήθηκε από 30χρονο ειδικό φρουρό στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Το άψυχο κορμί του, είχε βρεθεί σε απόσταση 50 μέτρων από το ταξί, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου και ομολόγησε, είχε υποστηρίξει αρχικά ότι ήθελε να ληστέψει το θύμα λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ωστόσο στη συνέχεια, επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές.

Έξι μήνες μετά από τη μοιραία νύχτα, η σύζυγος του Κοσμά Τζέλιου, Καλλιάνθη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δεν έκρυψε πως όχι μόνο δεν το έχει ξεπεράσει, αλλά κάθε φορά που βλέπει αστυνομικό ή περιπολικό, τρέμει σαν το ψάρι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Οι πληγές δεν έχουν κλείσει. Είναι πολύ δύσκολη η όλη κατάσταση. Αν και έχουν περάσει 6 μήνες είναι σαν να έγινε χθες. Πλέον στη ζωή μας πορευόμαστε χωρίς νόημα. Βλέπαμε αστυνομικούς και νιώθαμε σιγουριά. Τώρα πλέον έχει γίνει φόβος».

Περιγράφοντας έναν έλεγχο που της έγινε πρόσφατα από την Τροχαία, η Καλλιάνθη Τζέλιου, λέει πως ταράχτηκε τρομέρα:

«Ήταν απλά ένας έλεγχος από την Τροχαία αλλά ασυναίσθητα έτρεμα σαν το ψάρι. Σεβάστηκα τη δουλειά τους και σταμάτησα. Μου ζήτησαν και συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσαν όταν τους είπα ποια είμαι. Έδειξαν κατανόηση δεν μπορώ να πω, αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολο».

Όπως εξηγεί, «ήμασταν μια φιλήσυχη οικογένεια, ζούσαμε για τα παιδιά μας. Ο Κοσμάς ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε γιατί ήταν λατρευτός σύζυγος, γιος και πατέρας».

Μάλιστα δεν κρύβει πως η δολοφονία του άντρα της «είναι σαν να έγινε χθες. Δεν άλλαξε τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω πότε και πώς θα έρθει η ώρα της συγχώρεσης. Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ ότι θέλω να συγχωρήσω τον φονιά του άντρα μου».

Πλέον, στο μυαλό της έχουν χαραχτεί μόνο οι κακές αναμνήσεις:

«Οι καλές στιγμές είναι σαν να έχουν χαθεί από το μυαλό μου. Φέρνω συνέχεια στο μυαλό μου τις στιγμές εκείνης της ημέρας. Αυτό που δεν μπορώ να διαχειριστώ είναι τι πέρασα εκείνην την ώρα και τον τρόπο που το πέρασα».

Η μόνη της παρηγοριά, είναι ο εγγονός της που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό. Τραγική ειρωνία; Η κόρη της έμαθε πως είναι έγκυος, μόλις μια εβδομάδα μετά τον χαμό του πατέρα της.

Τέλος, η σύζυγος του δολοφονημένου ταξιτζή, δεν κρύβει πως από εδώ και στο εξής «η ελπίδα για μένα είναι πλέον η δικαιοσύνη. Να μας αγκαλιάσει η Πολιτεία με όποιον τρόπο μπορεί γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρώτα ο χαμός του Κοσμά και μετά όλα τ΄άλλα».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top