Οι λουόμενοι της Αττικής δεν πτοούνται: Ακόμα και μικρά παιδιά κάνουν μπάνιο στις μολυσμένες από μαζούτ παραλίες (φώτο, video)

Αψηφούν τις προειδοποιήσεις του Υπουργείου Υγείας και των ειδικών /Πρώτη ανάρτηση: 16-09-2017 16:58

Μπορεί το Υπουργείο Υγείας να προειδοποιεί πόσο επικίνδυνη είναι για τη δημόσια υγεία η ρύπανση του Σαρωνικού από μαζούτ μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα, μπορεί οι ειδικοί να βγαίνουν και να «φωνάζουν» για τις συνέπειες που μπορεί να έχει το κολύμπι στον ανθρώπινο οργανισμό σε συνδυασμό με τον καύσωνα, αλλά κάποιοι από τους λουόμενους της Αττικής αποδεικνύονται ιδιαίτερα… ριψοκίνδυνοι.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, την ώρα που η απορρύπανση του Σαρωνικού συνεχίζεται εντατικά, συνεργεία και λουόμενοι έγιναν… ένα στις παραλίες.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Ακόμα πιο θλιβερό, είναι το γεγονός ότι στις μολυσμένες παραλίες κολυμπούν ακόμα και μικρά παιδιά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως το notia.gr από τον Άλιμο, όπου μικροί και μεγάλοι έκαναν τις βουτιές τους, παραβλέποντας τις απαγορευτικές κορδέλες και τις πινακίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμα κινδύνου από καθηγητή τοξικολογίας: «Έγκυες και ευπαθείς ομάδες να μην πλησιάζουν τις μολυσμένες παραλίες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέμισε μαζούτ και η παραλία της Σαρωνίδας! Αποκλεισμένες οι παραλίες εν μέσω καύσωνα

«Σιγά μην πάθουμε τίποτα... Δεν φοβόμαστε. Με τέτοια ζέστη που κάνει δεν έχουμε άλλη επιλογή», έλεγαν. 

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τον χωροφύλακα στις παραλίες», είπε στο notia ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. Και συμπλήρωσε: «Ξηλώνουν τις απαγορευτικές κορδέλες και ξαναβάζουμε καινούργιες».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

 

ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top