Θρήνος στην κηδεία του 2,5 ετών Νίκου που έπεσε σε φρεάτιο στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κόρινθο

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του-«Παιδί μου, σπλάχνο μου» τραγουδούσαν

Θρήνος στην κηδεία του αγοριού που έπεσε σε φρεάτιο

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος ενός αγοριού μόλις 2,5 ετών, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο μικρός Νίκος έχασε την ζωή του όταν έπεσε σε φρεάτιο, ενώ με δηλώσεις του στο star.gr, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος, ήταν συγκλονισμένος.

Ζω μια φρίκη. Είμαι συγκλονισμένος. Χάθηκε η ζωή ενός παιδιού. Γίνονταν κάποιες εργασίες για το άδειασμα του βόθρου και εκείνη την ώρα είχαν βάρδια έξι άτομα. Όταν είδαν ένα μεγαλύτερο παιδί να πηγαίνει προς τα έξω όπου ήταν μια νταλίκα, έσπευσαν προς εκείνο για να μην τραυματιστεί. Εκείνη την ώρα το άτυχο αγοράκι φαίνεται πως έπεσε μέσα στο φρεάτιο.

Να σημειώσουμε, ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις για αυτό το τραγικό περιστατικό.

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 2,5 ΕΤΩΝ ΝΙΚΟΥ

Όπως μεταδίδει το onlarissa, το πρωί της Πέμπτης παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς οι γονείς του παιδιού, συγγενείς και φίλοι, το συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη «παιδί μου, σπλάχνο μου».

Η οργή ξεχείλιζε από τα στόματα με συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και των αρχών, να συνοδεύουν τον οδυρμό και το μοιρολόγι της οικογένειας αλλά και των συγγενών για τον άδικο χαμό του μικρού αγγελουδιού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα κ. Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη στον μικρό Νίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της τραγωδίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η τελετή έλαβε χώρα υπό τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμενων, για το φόβο επεισοδίων.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top