Παρά τη φωτιά δεν βάζουν μυαλό! Bαρέλι με χημικά, σκουπίδια και μπάζα στον Υμηττό

Δείτε την αυτοψία του STAR

Την Πέμπτη, μια φωτιά κατέστρεψε δασική έκταση  στην περιοχή του Βύρωνα. Δυστυχώς η αυτοψία του STAR έδειξε ότι τόσο στο σημείο της πυρκαγιάς όσο και  σε πολλά σημεία του Υμηττού υπάρχουν σκουπίδια μέχρι και βαρέλια χημικών.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε στην περιοχή του Βύρωνα και διαπίστωσε ότι  παρά τις προσπάθειες του δήμου Βύρωνα τα προβλήματα με τα σκουπίδια εξακολουθούν να υπάρχουν.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ διαπιστώθηκε ότι σκουπίδια υπάρχουν σε πολλά σημεία, όπως επίσης νάιλον σακούλες, μπάζα, σάπια ξύλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Η κατάσταση βέβαια βελτιώθηκε κάπως μετά την τελευταία αυτοψία που κάναμε στον ίδιο χώρο.

Ο κίνδυνος για μια νέα φωτιά στον Υμηττό εξακολουθεί να υπάρχει. Για το λόγο αυτό, πρέπει να εντατικοποιηθούν οι εργασίες αποκομιδής σκουπιδιών στα σημεία όπου κάναμε το ρεπορτάζ που δυστυχώς βρίσκονται κοντά στους κεντρικούς δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top