Επιχείρησαν να διαρρήξουν τη θαλαμηγό του Σεΐχη του Κατάρ στον Πειραιά!

Συνελήφθη ένας 23χρονος

Επιχείρησαν να διαρρήξουν τη θαλαμηγό του Σεΐχη του Κατάρ

Μέχρι και στο Σεΐχη του Κατάρ  Τζασίμ αλ Θανί  έγινε απόπειρα  κλοπής και μάλιστα μέσα στην πολυτελή θαλαμηγό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά συνέλαβαν έναν 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα της θαλαμηγού του βαθύπλουτου σεΐχη που λατρεύει την Ελλάδα.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αντίσταση, απείθεια, απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, κατόπιν εντατικών και επισταμένων ελέγχων στη μαρίνα Ζέας για την εξιχνίαση περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται εντός της μαρίνας, εντοπίστηκε ο 23χρονος να εισχωρεί στη θαλαμηγό “AL MIRQAB ΙΙΙ” και να προσπαθεί να διαρρήξει την εξωτερική του πόρτα.

Τα στελέχη του λιμενικού σώματος κάλεσαν τον 23χρονο να εξέλθει της θαλαμηγού ώστε να του διενεργηθεί έλεγχος, όμως εκείνος προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα. Άμεσα στέλεχος του λιμενικού σώματος, επιβιβάστηκε σε σκάφος της μαρίνας το οποίο έσπευσε για παροχή συνδρομής και εντόπισε τον ανωτέρω, ο οποίος αν και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, περισυνελέγη στο σκάφος και μεταφέρθηκε στο Λιμενικό Κατάστημα Ζέας.

Επίσης διαπιστώθηκε  ότι, ο συλληφθείς, αποτελεί το δράστη δύο περιπτώσεων κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται στην μαρίνα Ζέας και πρόκειται για άτομο που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων για την είσοδο και την παραμονή του στη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top