Βροχές χαλάζι και... χιόνια! Η Μέδουσα σαρώνει τη χώρα-Που έχουν δημιουργηθεί προβλήματα

Δείτε φώτο και βίντεο

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός τις τελευταίες ώρες, όπως άλλωστε είχε προειδοποιήσει εδώ και μέρες η ΕΜΥ, με βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους ακόμα και χαλαζοπτώσεις να χαρακτηρίζουν το νέο σκηνικό. Η κακοκαιρία γνωστή και ως Μέδουσα είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Το μεσημέρι της Κυριακής το Αγρίνιο και γενικότερα η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας επλήγη από έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους.

Στην περιοχή υπήρξε και χαλαζόπτωση η οποία διήρκησε λίγα λεπτά, ήταν όμως αρκετή για να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε κηπευτικά, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση, όπως μετέδωσε το agriniosite.gr.

Ίδιο το σκηνικό και στο Μέτσοβο, με τους δρόμους να μετατρέπονται μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια και το χαλάζι να δημιουργεί πρόβληματα.

Οι ουρανοί ''άνοιξαν'' και στην Λάρισα ενώ αστραπές και κεραυνοί πέφτουν... σωρηδόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr, η οδήγηση στον δρόμο Λάρισας-Τρικάλων είναι επικίνδυνη καθώς δεν υπάρχει καλή ορατότητα και ειδικά στο κομμάτι Κουτσόχερο - Ζάρκο αρκετοί οδηγοί έχουν σταματήσει τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά.

Η κακοκαιρία, έκανε την εμφάνιση της και στην Πτολεμαϊδα.

Μέσα στις επόμενες ώρες, το κύμα κακοκαιρίας θα εξαπλωθεί σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν την Τρίτη και από την Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι καλοκαιρινός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top