Aποκλειστικά στο Star η γυναίκα που τράβηξε τα video-σοκ από τον ξυλοδαρμό στο Καλλιμάρμαρο

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ενός άνδρας που έσπρωξε, έριξε κάτω και στη συνέχεια χαστούκισε την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Αποκλειστικά στο Star μίλησε η γυναίκα που τράβηξε με το κινητό της τα δυο video-σοκ από την συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένας άνδρας, έριξε κάτω την γυναίκα του και στη συνέχεια την χαστούκισε στο πρόσωπο, έπειτα από διαπληκτισμό με άλλους θεατές. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, και οι εικόνες κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τα οργισμένα σχόλια των χρηστών αλλά και την έκδοση ανακοίνωσης από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, που καταδικάζει το γεγονός.

Η Βέρα Καρτάλου η οποία έχει πέσει επίσης θύμα σωματικής βίας, αφού τράβηξε με το κινητό της το περιστατικό, το ανέβασε στο Facebook.

Σοκαρισμένη ακόμα από όσα διαδραματίστηκαν στο Καλλιμάρμαρο, περιγράφει στο Star τη στιγμή που ο άνδρας σπρώχνει τη σύζυγο του και την χτυπά στο μάτι.

«Η γυναίκα του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Εκείνος την έσπρωξε, εκείνη έπεσε κάτω και αντί να τη βοηθήσει να σηκωθεί της χτύπησε το χέρι και την χαστούκισε στο πρόσωπο», δήλωσε η Βέρα Καρτάλου, η οποία είναι συγγραφέας και ιδρύτρια του «121words.com».

Σύμφωνα με τους θεατές, όλα ξεκίνησαν όταν δυο γυναίκες του ζήτησαν να μετακινηθεί σε διπλανή θέση. Εκείνος αρνήθηκε και θεώρησε ειρωνική την απάντηση τους.

«Άρχισε να τις βρίζει φωναχτά με πολύ χυδαίους χαρακτηρισμούς. Αυτό σε πρώτη φάση προκάλεσε την αντίδραση του περίγυρου».

Ο άνδρας  δεν σταμάτησε να προκαλεί. Δευτερόλεπτα αργότερα  επιτίθεται σε άλλο θεατή που βρίσκεται σε υψηλότερο διάζωμα.

«Τα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα. Φώναζαν και έκλαιγαν».

Ο κόσμος κινήθηκε  απειλητικά εναντίον του αλλά ευτυχώς επικράτησε η ψυχραιμία. Ο άνδρας μάζεψε τα  πράγματα του και αποχώρησε.

«Πλησίασα τη γυναίκα του και της είπα θα έρθω μάρτυρας να του κάνουμε μήνυση. Όχι μου λέει, δεν θέλω!»

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τον αποτροπιασμό, την αγανάκτηση και τη θλίψη της για το περιστατικό κακοποίησης της γυναίκας.

Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία στα πέντε χρόνια λειτουργίας της γραμμής SOS, 26.500 ήταν οι κλήσεις από γυναίκες και 350 τα emails. 15.000 γυναίκες έχουν απευθυνθεί σε συμβουλευτικά κέντρα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, ενώ 750 γυναίκες και 610 παιδιά έχουν φιλοξενηθεί στους ξενώνες και στις δομές της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top