ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα: Απο το μάτι της κουζίνας η πυρκαγιά που προκάλεσε τον θάνατο της 24χρονης Χριστίνας

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών αναμένεται να αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα: Απο το μάτι της κουζίνας η πυρκαγιά που προκάλεσε τον θάνατο της 24χρονης Χριστίνας

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας στη Λάρισα όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η  Πυροσβεστική έλαβε κλήση για τη φωτιά. Αμέσως στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν μέσα στο διαμέρισμα που είχε εκδηλωθεί η φωτιά και διαπίστωσαν ότι μια κοπέλα κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα.

Προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά. Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Γειτόνισσα της κοπέλας που μίλησε στο onlarissa είπε ότι μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και άκουσε την κοπέλα, αλλά δεν μπορούσε να τη βοηθήσει γιατί ήταν όλα κλειδωμένα. 

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

Όπως διαβάζουμε στο onlarissa, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου.

Θα δείξουν για την ακρίβεια, αν η κοπέλα πέθανε από εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα ή από κάτι άλλο.

Αυτό που έδειξε πάντως η νεκροψία που προηγήθηκε είναι ότι η Χριστίνα είχε τις αισθήσεις της όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση που διενεργούν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, η άτυχη κοπέλα κάτι ξέχασε αναμμένο στο μάτι της κουζίνας.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χώρο της γκαρσονιέρας στην οποία διέμενε – ήταν μόλις 25 τετραγωνικά – προκάλεσε τους πυκνούς καπνούς που οδήγησαν στον θάνατό της.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top