Σοκαριστικές εικόνες και μαρτυρίες από το δυστύχημα με τρένο στα Σεπόλια-Νεκρή μια γυναίκα

Ο συρμός την παρέσυρε και την σκότωσε την ώρα που περνούσε την διάβαση

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στα Σεπόλια. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η άτυχη ηλικιωμένη προσπάθησε να περάσει από μια διάβαση τρένου με αποτέλεσμα να την παρασύρει ο συρμός. Οι κάτοικοι προσπαθούν εδώ και χρόνια να πείσουν τους αρμόδιους να φτιάξουν μια αερογέφυρα για τους πεζούς.

«Της φώναζε κυρία, κυρία, το τρένο σφύριζε, εκείνη χαμπάρι...» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Αυτή η μαύρη ζακέτα, και ένα παπούτσι είναι ότι απέμεινε να θυμίζει στους κατοίκους των Σεπολίων ένα ακόμα τραγικό δυστύχημα που έγινε νωρίς το πρωί μπροστά στις πόρτες των σπιτιών τους. Μια γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου, από την διάβαση των πεζών, αλλά είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο για Χαλκίδα περνούσε από την οδό Δαμβέργη και ο οδηγός της δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Χτύπησε την ηλικιωμένη γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Τον περασμένο Φεβρουάριο, μια άλλη κυρία έχασε την ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Εδώ και χρόνια το Συμβούλιο της επικρατείας, στο οποίο έχουν προσφύγει, τους έχει δικαιώσει ώστε να υπογειοποιηθει το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρεία, οι εγκαταστάσεις της οποίας είναι δίπλα στις γραμμές του τρένου, έχει προτείνει στον δήμο να αναλάβει το κόστος μια υπέργειας γέφυρας για τους πεζούς .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top