ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ: Με ένα μήνυμα τύπου VIBER σκοτώνουν ανθρώπους!«Λιώστε τους, σφάξτε τους, πνίξτε τους»

O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες

Παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκές χώρες, οι διωκτικοί μηχανισμοί εμφανίζονται ανήμποροι να περιορίσουν τη δράση των «Μοναχικών Λύκων».  O αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, εξήγησε το «γιατί».

«Έχουμε ένα φιλελεύθερο δίχτυ, ένα νομικό πλαίσιο σε όλη την Ευρώπη που μας περιορίζει και την αδυναμία να ελέγξουμε που και πότε θα αποφασίσει να χτυπήσει ένας άνθρωπος, που λειτουργεί μόνος του ή με 2-3 συνεργούς», σχολίασε ο κύριος Παπανικολάου.

«Οι Μοναχικοί Λύκοι ζουν συνήθως “ειρηνικά” στις παρυφές κάποιας κοινότητας μουσουλμανικής, κολλάνε σε σουνίτες ιμάμηδες και τζαμιά και από κει και πέρα παίρνουν εντολές με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Αυτός ο περίεργος τρόπος είναι το σύστημα by lock (που είναι σαν το viber), το οποίο δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν οι αρχές και έτσι επικοινωνούν», πρόσθεσε. 

Θέλοντας να δείξει το μίσος αυτών των ανθρώπων στη Δύση, ο ίδιος διάβασε ένα μήνυμα τους από το 2014. «Αν μπορείτε να σκοτώσετε κάποιον άπιστο αμερικανό ή ευρωπαίο, ακόμη καλύτερα κανέναν αντιπαθητικό βρωμιάρη Γάλλο, κανέναν Αυστραλό, Καναδό ή κάποιον άλλον από τους άπιστους κάντε το. Έχετε εμπιστοσύνη στο Θεό, και σκοτώστε τους με όποιο τρόπο θέλετε. Λιώστε τους το κεφάλι, σφάξτε τους με μαχαίρι, πατήστε τους με το αυτοκίνητο σας, πετάξτε τους από ψηλό κτίριο, πνίξτε τους ή δηλητηριάστε τους», έλεγε τότε ο Μοχάμεντ Άλα Ντάνι, σύμφωνα με τον Ηλία Παπανικολάου.

Καταλήγοντας, ο γνωστός δημοσιογράφος, τόνισε ότι «τέτοιους -σαν τον Μοχάμεντ Άλα Ντάνι -περιμένουμε περίπου 30.000 (σσ μαχητές του ISIS). Το Ισλαμικό κράτος περιορίζεται στη Ράκκα και τη Μοσούλη, αυτοί οι άνθρωποι είναι δυτικοί, κάποια στιγμή θα γυρίσουν στις εστίες τους. Εδώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε 200 θύλακες, φανταστείτε τι θα γίνει με τους 30.000» .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top