Συνέλαβαν τον ετεροθαλή αδελφό της Σάσας Μπάστα – «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του», λέει η τραγουδίστρια

Κατηγορείται για ληστείες και απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Συνέλαβαν τον ετεροθαλή αδελφό της Σάσας Μπάστα

Χειροπέδες στον ετεροθαλή αδελφό της Σάσας Μπάστα πέρασαν την Τετάρτη οι αστυνομικοί για ληστείες και απάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος, τουλάχιστον από πέρσι τον Ιούνιο είχε εξαπατήσει δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες, προσποιούμενος τον πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Ο συλληφθείς ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά του και τους υποσχόταν την πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα έπειθε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο τόπο για να γίνει η αγοροπωλησία και όταν γινόταν το ραντεβού απαιτούσε την προκαταβολή του ποσού, υποσχόμενος ότι θα τους παρέδιδε τις συσκευές μόλις παραλάμβανε τα χρήματα.

Όταν έπαιρνε όμως τα χρήματα, γινόταν καπνός με το αυτοκίνητό του και φυσικά δεν παρέδιδε καμία συσκευή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα ο 37χρονος δε δίσταζε να βγάλει όπλο ή μαχαίρι σε όσους αρνούνταν να του δώσουν τα χρήματα πριν πάρουν στα χέρια τους τις συσκευές που είχαν συμφωνήσει.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις, εκ των οποίων τρεις ληστείες και δύο απάτες.

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης και επιπλέον είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Τι λέει η τραγουδίστρια για τη σύλληψη του ετεροθαλή αδελφού της

Με το που έγινε γνωστή η ταυτότητα του 37χρονου, η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα έσπευσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook να πάρει αποστάσεις από αυτόν, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και ότι τον έχει δει μόλις μία φορά ολόκληρη τη ζωή της.

Αναλυτικά η τραγουδίστρια έγραψε:

«Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ''του αδερφού της Σάσα Μπάστα''. 

Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο.

Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους. 

Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Σάσα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top