«Μιμητές» των ληστών με τα χρηματοκιβώτια εισέβαλαν σε εταιρία

Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν «καπνός»

Μπορεί η αστυνομία να εξάρθρωσε μια από τις μεγαλύτερες σπείρε που άρπαζε χρηματοκιβώτια, ωστόσο οι ληστρικές επιθέσεις σε βάρος επιχειρήσεων, φαίνεται πως συνεχίζονται κανονικά.

Παρά τις συλλήψεις, τα χρηματοκιβώτια των επιχειρήσεων συνεχίζουν να κάνουν φτερά. Αυτή τη φορά είχαμε επίθεση σε εταιρία αυτοκινήτων που βρίσκεται στην οδό Τσαλδάρη στο Πολύγωνο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ-Οι.. "original" ληστές των χρηματοκιβωτίων, όταν "χτύπησαν" τα διόδια της Αττικής Οδού

Στις 03:00 τα ξημερώματα, οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν από τους κρότους που έκαναν τα 6 μέλης της σπείρας, προσπαθώντας να ισοπεδώσουν την είσοδο για να μπουν στην εταιρία. Τελικά τα κατάφεραν, μπήκαν μέσα, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το ξήλωσαν, το φόρτωσαν και διέφυγαν με δυο αυτοκίνητα.

Στη Λεωφόρο Γαλατσίου, το ένα από τα δυο αυτοκίνητα καταδιώχτηκε από την Άμεση Δράση, όμως οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς και μέσω της Αττικής Οδού διέφυγαν στην περιοχή του Ασπροπύργου, μπαίνοντας σε καταυλισμό των Ρομά.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, κινήθηκε προς τα Τουρκοβούνια και έγιναν έρευνες από την αστυνομία μήπως σταμάτησαν εκεί για να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top