ΚΛΕΙΣΤΑ τα καταστήματα στην Ερμού- Κινητοποιήσεις εμπόρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Aντιδρούν στο νέο σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για ανοιχτά καταστήματα 32 Κυριακές τον χρόνο - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 07-05-2017 18:12

Με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντέδρασαν σήμερα, Κυριακή, έμποροι και εμποροϋπάλληλοι, στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Μάλιστα, στην οδό Ερμού, ενώ τα καταστήματα θα έπρεπε να ήταν ανοιχτά, δεν λειτούργησε ούτε ένα.

Αντί για ανοιχτά καταστήματα, κατεβασμένα ρολά και κλειδωμένες πόρτες. Αυτή ήταν η εικόνα της Ερμού, η οποία σήμερα δεν πλημμύρισε από κόσμο που ήθελε να ψωνίσει, αλλά από εκείνους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, σύλλογοι εργαζομένων ήρθαν στην Ερμού και σφράγισαν τις εισόδους μεγάλων αλυσίδων με πανό, ώστε να εξασφαλίσουν πως τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Έμποροι και εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν στο νέο σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για ανοιχτά καταστήματα 32 Κυριακές τον χρόνο. Μάλιστα, εκτός από τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, κλειστά παρέμειναν στο 100% και τα καταστήματα σε Πειραιά, Μαρούσι και Ζωγράφου.

Απορημένοι κοιτούσαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι τουρίστες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί και οι Εμποροϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

 

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top