ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Πώς θα κινούνται

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Τραμ για την Κυριακή του Πάσχα και για τη Δευτέρα, προς εξυπηρέτηση των επιβατών.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται ανά 15 λεπτά, του ΗΣΑΠ ανά 12,5 λεπτά και του Τραμ ανά 30 λεπτά.

Επιπλέον, τα δρομολόγια του Προαστιακού αναστέλλονται στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στο τμήμα Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά, βάσει του προγράμματος της Κυριακής.

Δευτέρα του Πάσχα

Αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται με το πρόγραμμα της Κυριακής ενώ τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και ανά 10 λεπτά στη γραμμή 3.

Ο ΗΣΑΠ διατηρεί το ίδιο πρόγραμμα με την Κυριακή του Πάσχα, θα εκτελούνται, δηλαδή, δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά. Στο δε Τραμ, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε μισή ώρα.
 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top