Απαγωγή γιου πασίγνωστου επιχειρηματία: ΦΩΤΟ από τα καμμένα αυτοκίνητα-Συναγερμός στην Κρήτη

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ-Θρίλερ για γερά νεύρα-Πρώτη ανάρτηση: 31-03-2017 00:06

Απαγωγή γιου πασίγνωστου επιχειρηματία της Κρήτης

Θρίλερ για γερά νεύρα είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη, καθώς απήχθη γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το πολυτελές επιβατικό αυτοκίνητο του εντοπίστηκε στην περιοχή των Καλεσσών από διερχόμενους οδηγούς. Το γεγονός ότι ήταν τρακαρισμένο και οι πόρτες του οχήματος ανοιχτές, έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία του νησιού, καθώς ο επιχειρηματίας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η ιστοσελίδα cretalive.gr  αναφέρει ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα δύο αυτοκίνητα που κάηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης κοντά στο ΠΑΓΝΗ να συνδέονται με την υπόθεση. Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα στα δυο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMW και το δεύτερο Mazda, καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς, γράφει το flashnews.gr.

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ;

Το cretalive.gr αναφέρει ότι οι  δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία και όταν πλησίασε με το αυτοκίνητο του, τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και τον άρπαξαν.

Το cretapost.gr αναφέρει πως οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και χάνονται τα ίχνη του γιου του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες ,οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top