ΑΛΛΑΖΕΙ το κέντρο της Αθήνας! Αυτοί είναι οι νέοι πεζόδρομοι-Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της περιοχής

Πραγματικούς πεζόδρομους καθιστά τους δρόμους στο εμπορικό τρίγωνο ο Δήμος της Αθήνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της περιοχής, και τους αποδίδει στους πεζούς.

Οι πεζόδρομοι αυτοί ουσιαστικά ήταν έως σήμερα μόνο στα «χαρτιά». Είναι η πρώτη παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων για τη μετατροπή του εμπορικού τριγώνου σε ένα τρίγωνο πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι.

Η αρχή γίνεται από αυτό το Σάββατο, 1η Απριλίου, με τις κάθετες στην οδό Αθηνάς οδούς, Βύσσης και Καΐρη, που βρίσκονται στην «καρδιά» του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

Οι οδηγοί για να αποφύγουν την ταλαιπωρία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από το ερχόμενο Σάββατο η διέλευση του εμπορικού τριγώνου προς την οδό Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως και Καραγιώργη Σερβίας. Η οδός Χρυσοσπηλιωτίσσης από το ύψος της Πραξιτέλους θα είναι κλειστή.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top