Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ξαναζωντανεύει από σήμερα, Δευτέρα, η υπόθεση της νεαρής στριπτιζέζ, που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο σύντροφό της. Ο 26χρονος την είχε πετάξει από το μπαλκόνι, τον Μάρτιο του 2014, επειδή δεν ήθελε να εκδίδεται.
Ο 28χρονος, πλέον, σύντροφός της κάθεται στο εδώλιο και καταδικάζεται, σε πρώτο βαθμό, σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στο μαγαζί που δούλευε η κοπέλα. Τον Αύγουστο του 2013 ήρθε η συγκατοίκηση, στην πολυκατοικία που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, στον Βύρωνα. Η σχέση ήταν γεμάτη πάθη, ζήλιες και τσακωμούς. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, στις 30 Μαρτίου του 2014, η νεαρή στριπτιζέζ, η Αναστασία, επέστρεψε σπίτι της, μετά την εργασία της. Εκεί, την περίμενε ο 26χρονος. Οι δυο νέοι, αφού επιδόθηκαν σε χρήση αλκοόλ και ουσιών, καυγάδισε άγρια, γι’ ακόμα μια φορά. Ο 26χρονος επέμενε να σταματήσει το θύμα να εργάζεται ως στριπτιζέζ σε νυχτερινά μαγαζιά και να εκδίδεται.
Η συμπλοκή τους ξεκίνησε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και συνεχίστηκε στο μπαλκόνι. Εκεί, ο 26χρονος, εκμεταλλευόμενος τη σωματική του δύναμη, έσπρωξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου τη σύντροφό του, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο κενό και να χάσει τη ζωή της.
Ο 28χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν έσπρωξε την Αναστασία, απλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει όταν εκείνη έπεσε και κρεμάστηκε από το σίδερο της απλώστρας των ρούχων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.