Σε κελί-φρούριο ο αστυνομικός που σκότωσε τον ταξιτζή στην Καστοριά!Φοβούνται ΕΠΙΘΕΣΗ στις φυλακές οι αρχές

Εντυπωσιακά ψύχραιμος ο κατηγορούμενος - Έπαιζε τυχερά παιχνίδια, είπαν συνάδελφοι του

Κελί ειδικός φρουρός

Σε «αποστειρωμένο» περιβάλλον στις φυλακές Φελλίου στα Γρεβενά οδηγήθηκε χθες Δευτέρα ο 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου, στην Καστοριά.

Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι αυξημένων μέτρων ασφαλείας, υπό το φόβο επίθεσης μέσα στις φυλακές κατά του αστυνομικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 είχε πυροβολήσει τον αρχηγό του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη. Για το λόγο αυτόν έχουν δοθεί εντολές αυξημένης επιτήρησης του κελιού του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», μετά από την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε περίπου πέντε ώρες, ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Τόσο κατά την έλευσή του στο δικαστικό μέγαρο, όσο και κατά τη μεταγωγή του τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Ο αστυνομικός επιμένει ότι κίνητρο του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πληροφορίες από το συναδελφικό του περιβάλλον αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνήθιζε να παίζει τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας κάρτες, τις οποίες ενδεχομένως να είχε υπερχρεώσει. Μάλιστα, αναφέρεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο δράστης είχε καταγγείλει ότι κάποιος είχε χακάρει την κάρτα του και έκανε αγορές ερήμην του, κάτι ωστόσο που δεν αποδείχτηκε.

Όπως μεταδώσαμε πάντως νωρίτερα στο star.gr, ο αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταξιτζή, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ... ψυχραιμία του!

Αυτό που προβληματίζει από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές αρχές είναι εάν ο ειδικός φρουρός με την όλη στάση του, προσπαθεί κατά βάθος να κρύψει κάτι. Ήταν πράγματι μια παρόρμηση της στιγμής που τον έσπρωξε να κάνει τη ληστεία, επιλέγοντας ένα τυχαίο θύμα, όπως λέει ή το είχε προσχεδιάσει στο μυαλό του, έχοντας ως στόχο τον άτυχο οδηγό; Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μοιραίο απόγευμα, ο ειδικός φρουρός περίμενε υπομονετικά να μείνει το θύμα μόνο του στην πιάτσα των ταξί και έκανε πολλά λάθη!

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες από τις αρμόδιες αρχές . Με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, όπως μεταδώσαμε την Δευτέρα στο star.gr, οι αρχές θα δουν αν θύτης και θύμα είχαν επικοινωνία, κάτι που αρνείται ο κατηγορούμενος. Επίσης θα δουν αν υπήρχε επικοινωνία άλλων συγγενικών προσώπων μεταξύ των δύο οικογενειών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top