Τραγικό τροχαίο Θήβας: Στις κάμερες, τα λάστιχα και την ταχύτητα της Πόρσε εστιάζει η ΕΛΑΣ

Ξεκινά ο πρώτος κύκλος καταθέσεων

Τραγικό τροχαίο Θήβας: Στις κάμερες, τα λάστιχα και την ταχύτητα της Πόρσε εστιάζει η ΕΛΑΣ

H τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε χθες στην Πτολεμαΐδα, με την κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου γιου της, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, μετά από ένα συγκλονιστικό τροχαίο, το οποίο δεν άφησε άνθρωπο ασυγκίνητο.  

Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας μπαίνει από σήμερα η εξιχνίαση των αιτιών και των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, το οποίο άφησε πίσω του τέσσερις νεκρούς.

Οι αστυνομικοί φέρονται να εξετάζουν προσεκτικά τα καρέ από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες της εθνικής οδού μέχρι το πάρκινγκ του 83ου χιλιομέτρου, όπου η Πόρσε του Γιώργου Βακάκη καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας του Υπάτιου Πατμανόγλου.

Εκτός όμως από τις κάμερες, οι έρευνες εστιάζονται και στα συντρίμμια που απέμειναν από το πολυτελές γρήγορο αυτοκίνητο. Κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο; Προκλήθηκε πρόβλημα με τα λάστιχα, τα οποία ήταν του 2006 όπως αποκάλυψε το STAR;

Σ’αυτά και σε ένα σωρό άλλα ερωτήματα θα κληθούν να βρουν απαντήσεις οι εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο με την Πόρσε.

Εντωμεταξύ, ξεκινά και ο πρώτος κύκλος καταθέσεων από οδηγούς - αυτόπτες μάρτυρες, συγγενείς, μηχανικούς που συντηρούσαν το αυτοκίνητο προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για την κατάσταση που βρισκόταν το όχημα.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικά τα λόγια του Ιαβέρη στο Star! «Να σκεφτόμαστε τις αγκαλιές που μας περιμένουν πριν πιάσουμε το τιμόνι»

Τα τελευταία ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ δευτερόλεπτα της Πόρσε - Πως οι ζωές έγιναν ΣΤΑΧΤΗ

Οι άνθρωποι έφυγαν, έμειναν μόνο τα λάστιχα! Σε προσκυνητάρι μετατράπηκε ο τόπος της τραγωδίας με την Πόρσε-Το Star στο σημείο

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για την ανείπωτη τραγωδία που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο

Υπάτιος: "Είναι χειρότερο από ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ"-Σπαραγμός και αμέτρητα "γιατί" στην τελευταία πράξη του δράματος

Η θλίψη κι η ευγνωμοσύνη ΑΓΚΑΛΙΑ! «Έχασες τον Ανδρέα σου, αλλά έσωσες το παιδί μου»-Το γράμμα που θα σας τσακίσει

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top