Παριστάνει τον πελάτη, αλλά είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Τρομοκρατημένοι οι ταξιτζήδες της Κηφισιάς

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο Άρης Λάμπος

Μεγάλη αναστάτωση στην Κηφισιά επικρατεί μετά την μυστήρια δολοφονία ενός 52χρονου οδηγού ταξί, το βράδυ της Τρίτης από “πελάτη” που φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να είναι serial killer και να είχε πραγματοποιήσει «πρόβα» της δολοφονικής επίθεσης 20 μέρες νωρίτερα σε άλλον ταξιτζή της περιοχής.

Στην πιάτσα των ταξί της Κηφισιάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Άρης Λάμπος, και όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, «οι ταξιτζήδες των Βορείων Προαστίων είναι τρομοκρατημένοι».

«Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τρόπος δράσης του δολοφόνου και στις δύο επιθέσεις είναι ίδιος. Και στην “πρόβα” του χτυπήματος στον πρώτο ταξιτζή και στην δεύτερη δολοφονική επίθεση ο δράστης χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα, γεγονός που ενισχύει το σενάριο του μανιακού serial killer», πρόσθεσε ο Άρης Λάμπος, υπογραμμίζοντας ότι οι κάτοικοι  στο σημείο όπου έγινε το χθεσινό χτύπημα δεν άκουσαν τίποτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης δεν αποκλείεται να τροποποίησε το όπλο μόνος του, ώστε να προκαλέσει αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

«Είναι μια ανατριχιαστική ιστορία, ας ελπίσουμε ότι η αστυνομία θα μπορέσει γρήγορα να διαλευκάνει την συγκεκριμένη υπόθεση», σχολίασε από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top