ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: H μητέρα του συνοδηγού της μοιραίας Πόρσε

Συγκλονίζουν τα λόγια της

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 23χρονου Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του συνοδηγού στην μοιραία Πόρσε. Ενώ όλα αυτά τα χρόνια εκείνη ως γιατρός έσωζε τη ζωή χιλιάδων παιδιών, έχασε το δικό της γιο τόσο άδικα! Ο πατέρας ενός παιδιού, το οποίο έζησε χάρη στη δική της βοήθεια, μιλά αποκλειστικά στο Star.

Έσωσε δεκάδες εκατοντάδες παιδιά. Η μοίρα της έπαιξε όμως το πιο τραγικό παιχνίδι. Έχασε το 23χρονο παλικάρι της στο τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Η διευθύντρια Μονάδας Εντατικής Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Να πάρει δύναμη από την αγάπη του κόσμου για να αποχαιρετίσουν μαζί με το σύζυγό της τον Αντρέα τους.

Τα λόγια στέκονται αδύναμα να παρηγορήσουν την μάνα που αποχαιρετά για πάντα παιδί. Ένα παιδί χαμογελαστό. Ένα παιδί που όπως θα την ακούσετε να λέει στο βίντεο, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε ένα λαμπρό μέλλον.

Φίλοι από σχολείο, ο Αντρέας και ο Γιώργος ξεκίνησαν μαζί αυτό το ταξίδι.  Ένα ταξίδι που βύθισε στο πένθος τρεις οικογένειες!

«Μέναμε μαζί, αλλά όριζε μόνος του τη ζωή του, ήταν μεγάλο παιδί» λέει στην κάμερα του Star η μάνα, δίνοντας το δικό της μήνυμα προς όλους τους γονείς: «Να αγαπάνε τα παιδιά τους, να τα φιλάνε τα παιδιά τους και να εύχονται να τα έχουν για πολλά χρόνια μαζί τους και να μην συμβεί τίποτα σαν κι αυτό που συνέβη στον Αντρέα μου... που κόπηκε το νήμα της ζωής πολύ νωρίς».

Όλοι στέκονται δίπλα της. Οι δικοί της άνθρωποι, αλλά και οι γονείς των παιδιών που έσωσε. Η επιστολή του αρχιφύλακα Νίκου Μπαλούρδου συγκλονίζει! Ο γιος του γεννήθηκε πρόωρα κι η Ελένη Μπούζα είναι η γυναίκα που τον κράτησε στη ζωή.

«Αυτή η κυρία πολλά χρόνια τώρα σώζει ψυχούλες κ δίνει χαμόγελο σε πολλές οικογένειες όπως στην δική μου» γράφει σε επιστολή που της έστειλε, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr.

«Ανέλαβε να σώσει το παιδί μου γιατί, αλήθεια σας λέω, θα πέθαινε. Δεν ήταν απλώς καταλυτική η βοήθειά της! Το έσωσε το παιδί μου! Το κράτησε στη ζωή, όπως τα παιδιά τόσων ανθρώπων» λέει συγκλονισμένος ο κ. Μπαλούρδος.

Συντετριμμένη είναι κι η οικογένεια του Γιώργου Βακάκη, οδηγού της μοιραίας Πόρσε. Οι αδερφές του παλεύουν να δώσουν δύναμη στον πατέρα και στη μάνα τους, για να αποχαιρετίσουν τον αδερφό, τον γιο της οικογένειας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top