ΕΤΣΙ αξίζει να τιμάτε τον Άγιο Βαλεντίνο! Με ΦΛΟΓΕΡΟ τανγκό κι ερωτικές μουσικές- Τι κατέγραψε o φακός του star.gr

Την ημέρα των ερωτευμένων, το Ελ. Βενιζέλος μπήκε στο "κλίμα"

Με τάνγκο κι ερωτισμό γέμισε το αεροδρόμιο της Αθήνας!

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής και βήματα που οδηγούν στον «προορισμό Μιλόνγκα» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, οι επισκέπτες κι επιβάτες του αεροδρομίου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, οι χορευτές τάνγκο Κυριάκος Μίχας και Εύα Δημητρίου, από τη σχολή TangoFix, παρέα με τον Κώστα Δούκα και την Αντιγόνη Πούλου, από τη σχολή Quickstep Αργυρούπολης, «έσυραν» τον χορό, δείχνοντας τα βήματα του πιο ερωτικού χορού και παρασύροντας όλους στο πάθος του αργεντίνικου τάνγκο.

Οι χορευτές ετοιμάζονται 

Ανάμεσα στις πολύχρωμες καφετέριες και τα μαγαζιά, στήθηκε μια ιδιαίτερη πίστα τάνγκο, όπου κοινό και χορευτές έγιναν ένα.

Τα δυο ζευγάρια των χορευτών έκαναν μια μικρή χορευτική «μάχη» μεταξύ τους, με τη συνοδεία κορυφαίων και κλασσικών τραγουδιών, όπως το μοναδικό τανγκό “Por Una Cabeza” του Carlos Gardel, από την ταινία «Άρωμα Γυναίκας».

Eπιβάτες και επισκέπτες παρασύρθηκαν σε μια μοναδική εμπειρία αρμονίας, χορού και πάθους, ενώ οι χορευτές, μάλιστα, κάλεσαν στην πίστα και άτομα από το κοινό να χορέψουν, μαθαίνοντάς τους τα βήματα του πιο αισθησιακού κι επίκαιρου χορού.

Το κοινό, ενθουσιασμένο, τραβούσε βίντεο και χειροκροτούσε εκστασιασμένο. Στις πιο ιδιαίτερες φιγούρες, έδειχνε σαν να του κόβεται η ανάσα. Μια παρέα ισπανόφωνων φώναζε στα ισπανικά, ενθαρρύνοντας τους χορευτές να συνεχίσουν να χορεύουν με το πάθος και το συναίσθημα που εξέπεμπαν.

Στο τέλος, μάλιστα, του πρώτου μέρους, οι άνδρες χορευτές μοίραζαν κόκκινα τριαντάφυλλα στις κυρίες του κοινού. 

«Είμαστε εδώ, στον χώρο του αεροδρομίου μας, την ημέρα των ερωτευμένων και, για 4η συνεχή χρονιά, έχουμε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση, που απευθύνεται στους επισκέπτες, τους επιβάτες, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ, μέσα στο αεροδρόμιο της Αθήνας» δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ελ. Βενιζέλος, κα. Μητσοτάκη. «Το αεροδρόμιο έχει ανθρώπινο πρόσωπο και συνδέει ανθρώπους και πολιτισμούς».

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top