«Καλώς ήρθε το δολάριο» στα Χανιά-Ο «εκδικητής» George Bush έδεσε στη Σούδα με 6.000 ναύτες και ζέστανε τα ταμεία!

Δείτε απίστευτες εικόνες στο video-Τρίβουν τα χέρια τους οι καταστηματάρχες

«Καλώς ήρθε το δολάριο» είπαν μ΄ένα στόμα οι καταστηματάρχες των Χανίων, καθώς 6.000 Αμερικανοί ναύτες κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης. Το αεροπλανοφόρο «George Bush» σταμάτησε για ανεφοδιασμό στην Κρήτη και η τοπική οικονομία της περιοχής θυμήθηκε τις παλιές - καλές μέρες.

Όπως θα δείτε και στο video, το ψευδώνυμό του είναι «Εκδικητής». Αποστολή του; Η εξάρθρωση του ISIS. Οι εικόνες από το πυρηνικό αεροπλανοφόρο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού κόβουν την ανάσα.

Το θηριώδες «George Bush» έδεσε για τέσσερις ημέρες στη Σούδα, ώστε να εφοδιαστεί, και οι καταστηματάρχες των Χανίων είπαν μ΄ένα στόμα… «Καλώς ήρθε το δολάριο!».

Έτριβαν τα χέρια τους, καθώς 6. 000 άτομα κατέβαιναν καθημερινά στο παλιό λιμάνι, γεμίζοντας ταβέρνες και μπαρ.

Τουριστικά καταστήματα που είχαν κατεβάσει ρολά, άνοιξαν άρον άρον για τα ναυτάκια. Τα δολάρια έπεσαν ζεστά στην αγορά, μιας και οι Αμερικανοί είχαν εβδομάδες να δουν στεριά.

Οι αρχές των Χανίων ήταν σε επιφυλακή για να αποφύγουν τις φασαρίες του περασμένου Ιουνίου. Τότε, Αμερικανός ναύτης το είχε παρακάνει με τη ρακί, καθώς μέθυσε, επιτέθηκε σε οδηγό ταξί, του έκλεψε το όχημα, τράκαρε δύο αμάξια και κατέληξε σε χαντάκι. Ευτυχώς, αυτή τη φορά το γλέντι δεν ξέφυγε εκτός ελέγχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top