VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εφιάλτης στη Δυτική Αττική η «συμμορία των επτά» που ρημάζει περιουσίες

Κάμερα ασφαλείας τους τσάκωσε να ξαφρίζουν κοσμηματοπωλείο

Ένα video από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τον τρόπο που δρουν οι συμμορίες διαρρηκτών στην Δυτική Αττική. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν ένα κοσμηματοπωλείο στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να δρουν σε ελάχιστα λεπτά.

Όπως βλέπετε, η «συμμορία των επτά» φτάνει στο μικρό στενό στο κέντρο του Ασπροπύργου. Ελέγχουν το εσωτερικό του καταστήματος με φακούς και φεύγουν... Όλοι τους έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Λίγα λεπτά μετά, η εξωτερική κάμερα του κοσμηματοπωλείου τους καταγραφεί να επιστρέφουν και να βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Τέσσερις από αυτούς σηκώνουν με τα χεριά το ρολό ασφάλειας και στη συνέχεια προχωράνε στο δεύτερο στάδιο.

«Έριξαν κάτω με βαριοπούλες τα αλεξίσφαιρα τζάμια που έχω, μπήκαν μέσα και πήραν κάτι ασημένια, όσα πρόλαβαν να πάρουν» δήλωσε στο Star ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου Αρτέμης Μικελάτος.

Ο  κ. Μικελάτος είχε μαζέψει τα περισσότερα κοσμήματα από την βιτρίνα του καθώς πριν από λίγες μέρες συνάδελφος του είχε πέσει θύμα διαρρηκτών στην Ελευσίνα και πάλι από 7 άτομα. Ο θορυβώδης τρόπος δράσης τους ξύπνησε την γειτονιά:

«Η γειτονιά είχε βγει όλη έξω στο πόδι και τους έβριζαν. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Κάτσανε πέντε λεπτά άνετα για να κάνουν την δουλειά τους» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Οι δράστες δεν πτοήθηκαν πως το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται σε ένα στενό που είναι αδιέξοδο. Γι΄αυτό το λόγο μάλιστα χρησιμοποίησαν και ένα δεύτερο αυτοκίνητο για να μην εγκλωβιστούν.

Στον Ασπρόπυργο και σε όλη την Δυτική Αττική οι κάτοικοι υποφέρουν από την αυξημένη εγκληματικότητα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι η συμμορία των 7 δεν είναι το πρώτο χτύπημα που έχει κάνει. Εξετάζουν πολλά video από κάμερες ασφαλείας καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για σπείρα που δρα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top