ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Σχέδιο αρπαγής των 8 τούρκων αξιωματικών από μυστικές υπηρεσίες

Οι συναγερμοί που δεν μάθαμε και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Πληθαίνουν οι πληροφορίες περί σχεδίου αρπαγής από δίκτυο, που ελέγχεται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Ελλάδα.

«Εδώ και καιρό υπήρχαν οι πληροφορίες ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν καταστρώσει σχέδιο για την αρπαγή των 8 τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα χώρα. Αυτό θα γινόταν στην περίπτωση που οι οκτώ αξιωματικοί δεν εκδοθούν στην Τουρκία. Υπήρξε συναγερμός» είπε ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος «συναγερμός σήμανε την περασμένη Δευτέρα, όταν οι 8 τούρκοι αξιωματικοί μεταφέρθηκαν στα διοικητικά δικαστήρια της Αθήνας, στην οδό Ριανκούρ. Τότε υπήρχε πληροφορία ότι κάτι θα γίνει, με αποτέλεσμα να έχουμε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων».

Ο Βάιος Σύρρος αποκάλυψε παράλληλα ότι «ο πρώτος συναγερμός σήμανε στις 22 Ιούλιου, όπου είχαμε την εσπευσμένη μετακίνηση των 8 τούρκων από την Καβάλα στην Αθήνα, με αστυνομικούς της ΕΚΑΜ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top