Προετοιμαστείτε: Ο καιρός χαλάει ΠΑΛΙ-Τα χιόνια… επιστρέφουν! Δείτε σε ποιες περιοχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ-Πρώτη ανάρτηση: 13-01-2017 13:43

Από την Κυριακή έρχονται ξανά τα χιόνια και οι καταιγίδες

Μπορεί η «Αριάδνη» να έφυγε και να άφησε πίσω της σοβαρά προβλήματα και χάος στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας η οποία βρίσκεται σε φάση… απόψυξης, ωστόσο αυτή η καλοκαιρία δεν θα κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, από την Κυριακή προετοιμαστείτε καθώς κάνουν come back τα χιόνια και οι καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Κυριακή 15-01-2017

 

Καιρός: αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το απόγευμα και στα κεντρικά νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και από το βράδυ χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Παγετός στα ηπειρωτικά ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ισχυρός.

Δευτέρα 16-01-2017 και Τρίτη 17-01-2017

 

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανόν κατά τόπους θα είναι ισχυρά, την Τρίτη σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top