Θα δούμε ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! ΧΙΟΝΙ ακόμα και στην Αθήνα – Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Τι αναφέρει η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Χιόνια στην Αθήνα

Χριστουγεννιάτικο ήταν σήμερα το τοπίο στα βόρεια προάστια της Αθήνας, αφού οι κάτοικοι εκεί ξύπνησαν με χιονόνερο και χιόνι, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ. Θερμοκρασία από -04 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και πιθανόν σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ στα βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί με 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς ασθενείς χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση στα νότια. Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη (ενδεικτικό υψόμετρο 700 μέτρα). Άνεμοι: Βόρειοι και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 και 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια 2 με 4 Βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top