ΕΣΠΑΣΕ η απεργία της ΠΝΟ σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Πραγματοποιήθηκαν έκτακτα δρομολόγια

Απεργία ΠΝΟ σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά. Έκτακτα Δρομολόγια

Έσπασε η απεργία της ΠΝΟ στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά, καθώς από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν έκτακτα δρομολόγια από το λιμάνι της Ζακύνθου και από τον Πόρο Κεφαλονιάς προς Κυλλήνη και αντίστοιχα από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρει το imerazante και το e-Kefalonia, οι ναυτιλιακές εταιρείες σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν εξηγούν γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, μετά από την πολυήμερη απεργία που είχε σαν αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα μάλιστα για τη Ζάκυνθο, σημαντικό ρόλο στην απόφαση για το σπάσιμο της απεργίας έπαιξε το γεγονός ότι το νησί βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.

Η κεφαλονίτικη εταιρεία KEFALONIAN LINES πραγματοποίησε δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο προς την Κυλλήνη, ενώ και το επιβατικό πλοίο Νήσος Κεφαλονιά αναχώρησε από τον Πόρο για την Κυλλήνη. Πάντως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δε θα πραγματοποιήσει άλλο δρομολόγιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top