ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη- ΔΕΙΤΕ τι κατέθεσε

Διεκόπη η δίκη για την ερχόμενη Δευτέρα

​Οι δραματικές ώρες που έζησε ο άτυχος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής άρχισαν σιγά- σιγά να ξεδιπλώνονται στη δικαστική αίθουσα αφού ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η δίκη αφορά στις ευθύνες της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής και δεν έχει να κάνει με τις αιτίες θανάτου του φοιτητή. Οι υπεύθυνοι της σχολής ενώ γνώριζαν ότι οι σπουδαστές ασκούσαν καθημερινά σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος του Βαγγέλη και πως του είχαν προκαλέσει σωματική βλάβη στον άτυχο σπουδαστή, δεν προέβησαν σε καμία πειθαρχική ενέργεια.

Στο ειδώλιο κάθισαν ο πρώην διευθυντής της σχολής, μια καθηγήτρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του δεν γνώριζε για τα βασανιστήρια! Μόνο μια φορά τον είχε ενημερώσει η σύζυγος του ότι έκλειναν το ζεστό νερό στο παιδί.

Ράγισαν καρδιές όταν o Ανδρέας Γιακουμάκης είπε: «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί». Επιπλέον πρόσθεσε ότι ήταν απόφαση του γιου του να φοιτήσει στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top