24χρονος παρενοχλούσε διαδικτυακά 11χρονη-Το κατήγγειλε η μητέρα της

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα

24χρονος παρενοχλούσε διαδικτυακά 11χρονη-Το κατήγγειλε η μητέρα της

​Σε καταγγελία προέβη η μητέρα μιας 11χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος προσέγγισε την κόρη της, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και μετά από διαδικτυακή συνομιλία που είχαν, την προέτρεψε να του στείλει φωτογραφίες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα λέξεις προσβλητικές.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς και η χορήγηση των απαραίτητων στοιχείων από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου.

Από την αστυνομική και ψηφιακή έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος, για τον οποίο προέκυψε ότι αποκτούσε πρόσβαση σε κλειδωμένες συνδέσεις Διαδικτύου ανυποψίαστων πολιτών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα.

Σε έρευνα το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων συνδεόταν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν αποκλειστικός χρήστης των επίμαχων προφίλ. Μάλιστα, ο 24χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Όσα κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top