Ο καθηγητής που έγραψε το βιβλίο του ΑΟΔΕ ζητά συγγνώμη από τους μαθητές!

Με ανάρτηση στο Facebook απολογήθηκε εν όψει Πανελληνίων

Ο καθηγητής που έγραψε το βιβλίο του ΑΟΔΕ ζητά συγγνώμη από τους μαθητές!

​Συγγνώμη δημοσίως ζήτησε εχθές ο καθηγητής του Οικονομικού Παν/μιου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς, από τους μαθητές που έδωσαν σήμερα στις Πανελλήνιες το μάθημα του ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), του οποίου το βιβλίο έχει γράψει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook, δεν φανταζόταν ποτέ ότι το βιβλίο αυτό που είχε γράψει πριν από 16 χρόνια δεν θα άλλαζε, πόσο μάλλον ότι αυτούσιο θα επιλεγόταν ως ύλη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό: «Αισθάνομαι έντονα απόψε την ανάγκη να ζητήσω δημοσίως συγνώμη από χιλιάδες παιδιά και από το γιό μου που δίνουν αύριο εξετάσεις στο ΑΟΔΕ , βιβλίο που συνέγραψα μαζί με 3 καθηγητές του Λυκείου το 1998.

Η ευθύνη είναι συνολικά δική μου. Τα λάθη που έκανα είναι: 1ο πίστεψα ότι το βιβλίο αυτό θα ήταν επιμορφωτικό και ότι ποτέ δεν θα έμπαινε στις πανελλήνιες, 2ο δεν δημοσιοποίησα ποτέ ότι ζήτησα να το ξαναγράψω χωρίς αμοιβή και οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν 3ο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα διατηρούσε ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν 16 χρόνια πριν καλά καλά εμφανισθεί το Internet.

OΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ. ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ��ΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top