ΚΑΙΡΟΣ: Τι θερμοκρασίες θα έχουμε σήμερα, τελευταία Κυριακή του 2013;

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

ΚΑΙΡΟΣ: Τι θερμοκρασίες θα έχουμε σήμερα, τελευταία Κυριακή του 2013;

​Γενικά βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπει για σήμερα Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στο νότιο Αιγαίο, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες το πρωί στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στην ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα δυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στις βορειότερες περιοχές λίγες νεφώσεις, στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανόν το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. .Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ .βαθμιαία οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top