ΚΑΙΡΟΣ: Ανάψτε τα λαμπάκια και χουχουλιάστε στα στρώματα!Θα χει βροχές, κρύο και χιόνια!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

ΚΑΙΡΟΣ: Ανάψτε τα λαμπάκια και χουχουλιάστε στα στρώματα!Θα χει βροχές, κρύο και χιόνια!

Τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά το πρωί στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις και πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από -2 (μείον 2) έως 9 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς κελ��ίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλασσιά-παράκτια τμήματα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, το πρωί στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top