Ο Ρουπακιάς σε παρέλαση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια

Οι αρχές δίνουν βαρύτητα στα λαθραία τσιγάρα στο Α.Τ. Νίκαιας

Ο Ρουπακιάς σε παρέλαση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια
Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζει τον Γιώργο Ρουπακιά σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής τον Φεβρουάριο του 2013 την ίδια ώρα που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ανήκει στο κόμμα τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το efimeridadrasi.blogspot.gr τον διαψεύδει.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής φοράει παντελόνι παραλλαγής, μαύρο μπουφάν και βρίσκεται μπροστά κρατώντας ένα πανό μαζί με άλλα μέλη της Τοπικής ��ργάνωσης της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας. Στην εκδήλωση για τα Ίμια μίλησαν όλοι οι βουλευτές του κόμματος και ανάμεσά τους και ο Ηλίας Παναγιώταρος.


Και στο μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας στον Μελιγαλά ήταν παρών και ο Γιώργος Ρουπακιάς, εκεί που είχε δημιουργηθεί ένταση όταν ο Ηλίας Παναγιώταρος διέκοψε την ομιλία του δημάρχουν παίρνοντας το μικρόφωνο.

Εν τω μεταξύ, το τηλεοπτικό δίκτυο SBS της Αυστραλίας είχε επισκεφθεί τον Ηλία Παναγιώταρο στο κατάστημα που διατηρεί και εντύπωση μεταξύ άλλων του έκαναν τα ρόπαλα που βρίσκονταν σε ένα χάρτινο κουτί.

Τον λόγο για τον οποίο χρειάζονται τα ρόπαλα είχε εξηγήσει η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιόνιον ΦΜ και στον Δημήτρη Στρουμπάκο τον Ιούνιο του 2012.

«Με ρόπαλα και κράνη θα μας δώνουν μόνο στις συγκεντρώσεις μας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που του κάνουν αντισυγκεντρώσεις και για αυτό πρέπει να περιφρουρούμε τις πορείες μας.»


Την ίδια ώρα οι αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα λαθραία τσιγάρα που βρέθηκαν στο Α.Τ. Νίκαιας. Θεωρούν μάλιστα ότι κορυφαία στελέχη της οργάνωσης μπορεί να χρησιμοποιούσαν κάποια τμήματα ακόμα και ως αποθήκες για τα παράνομα προϊόντα τους. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top