Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος ISUZU στη Θεσσαλονίκη

Εκεί θα βρείτε τα πάντα για το νέο ISUZU D-MAX

Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ISUZU εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκη

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη εμπορική συνεργασία μεταξύ της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σηματοδοτεί η έκθεση οχημάτων ISUZU στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.  Πλέον, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής ISUZU στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το δημοφιλές pickup D-MAX, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των επαγγελματιών. 

Η ISUZU είναι μια από τις μακροβιότερες Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει πλούσια ιστορία στα επαγγελματικά οχήματα. Με την τελευταία γενιά του D-MAX, η ISUZU προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο pickup με μοντέρνο, ελκυστικό σχεδιασμό και με εξαιρετικές επιδόσεις που θα σας συναρπάσουν τόσο στη δουλειά, όσο και στις διαδρομές αναψυχής.

Το νέο ISUZU D-MAX  κινείται από  τον 1,9 λίτρων πετρελαιοκινητήρα EURO 6d, που αποδίδει 164PS και 360Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Διατίθεται σε εκδόσεις καμπίνας Regular, Extended και Double, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, τόσο με κίνηση 4Χ2 όσο και με 4Χ4.Επισκεφθείτε και εσείς το κάθετο συγκρότημα στο 5ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, για να δείτε από κοντά το ISUZU D-MAX, με  την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών που εγγυάται η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2310 751772. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top