Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα REGIS στην Ελλάδα

Για ποιες ανάγκες προορίζονται

REGIS ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα εισαγωγή

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κατασκευάζονται στην Ιταλία. Είναι συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα, χαρακτηρισμένα ως βαριά τετράκυκλα (με έγκριση τύπου L7e-CU), κατασκευασμένα όμως με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας.H Regis ξεκίνησε την εμπορική διάθεση των οχημάτων της σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επίσημη κυκλοφορία του μοντέλου Regis Epic0 στο Άμστερνταμ.

Η Regis στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των λεγόμενων αστικών ταχυμεταφορών (last mile delivery) και της διανομής αγαθών εν γένει, με ένα όχημα ικανό να εκτελεί σκληρό μεταφορικό έργο, σε καθημερινή βάση, εντός του αστικού ιστού. Τα ηλεκτρικά Regis εξυπηρετούν 4 βασικές κατηγορίες χρηστών:

• Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τεχνίτες και ελεύθερους επαγγελματίες

• Εμπορικούς στόλους μεγάλων εταιρειών, καθώς και εταιρειών μακροχρόνιας μίσθωσης

• Δημόσιες υπηρεσίες (Δήμους, Περιφέρειες, Οργανισμούς κ.α.)

• Οίκους υπερκατασκευών και μετασκευών επαγγελματικών αμαξωμάτων για ειδικές χρήσεις.

Με ωφέλιμο φορτίο 700 κιλά, με συμπαγείς διαστάσεις, και με τον έξυπνο σχεδιασμό τους, είναι ικανά να μεταφέρουν τα εμπορεύματα αποτελεσματικά και οικονομικά. Και κυρίως, με σεβασμό στο περιβάλλον και με ελάχιστο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 561200, καθώς και στο info@njtgroup.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top