Η Shell & MOH Aviation Fuels ξεκινά να τροφοδοτεί το αεροδρόμιο της Σκύρου

Εξυπηρετεί τις ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών για καύσιμα σε συνεχή βάση

Η Shell & ΜΟΗ Aviation Fuels, κοινοπραξία της Shell και της Motor Oil Hellas στον κλάδο των αεροπορικών καυσίμων, ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριότητάς της στο αεροδρόμιο της Σκύρου. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του επενδυτικού και αναπτυξιακού πλάνου της εταιρείας για την ελληνική αγορά, ενώ έχει τύχει της θερμής υποδοχής και της στήριξης των τοπικών φορέων και της Περιφέρειας.

Με τη δημιουργία της καινούργιας εγκατάστασης, η Shell & MOH Aviation Fuels αποτελεί τον πρώτο προμηθευτή αεροπορικού καυσίμου στη Σκύρο, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών για καύσιμα σε συνεχή βάση.

Μέχρι σήμερα, το αεροδρόμιο της Σκύρου δεν είχε δυνατότητα ανεφοδιασμού. Έτσι, η λειτουργία της νέας εγκατάστασης αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τη Σκύρο και τους κατοίκους της, καθώς συμβάλει καθοριστικά στην αεροπορική διασύνδεση του νησιού, ενώ μπορεί να ενισχύσει ιδιαίτερα τον τουρισμό και τις τοπικές επιχειρήσεις, μέσω των απευθείας πτήσεων από το εξωτερικό. Σημειώνεται ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Σκύρου βρίσκεται στην στρατιωτική βάση Τραχύ, στο βόρειο τμήμα του νησιού, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκύρου.
SHELL 1.jpg
Στο πλαίσιο αυτό, ο κύριος Πέτρος Ζόραπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Shell & MOH Aviation Fuels, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ξεκινάμε να δραστηριοποιούμαστε στο αεροδρόμιο της Σκύρου. Είναι πάγια η δέσμευσή μας για συνεχείς επενδύσεις και στήριξη του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. Η επένδυση αυτή ολοκληρώνεται σε μία δύσκολη εποχή και σχεδόν 15 χρόνια μετά την τελευταία αντίστοιχη, που είχε πραγματοποιηθεί στο αερολιμένα της Καβάλας. Πιστεύουμε ότι η νέα εγκατάσταση θα αποτελέσει βάση για την προσέλκυση πτήσεων charter, οι οποίες – σε συνδυασμό με τη στήριξη και την ενεργοποίηση και των τοπικών φορέων – μπορούν να οδηγήσουν στην αύξηση των εισερχομένων τουριστών στη Σκύρο».

Σήμερα, η Shell & ΜΟΗ Aviation Fuels διαθέτει παρουσία σε 20 αεροδρόμια ανά την Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετεί καθημερινά τους ελληνικούς αερομεταφορείς, αλλά και πλήθος ξένων αεροπορικών εταιρειών. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη μεταφορά και εμπορία αεροπορικού καυσίμου και μέσω των δύο κοινοπραξιών που έχει δημιουργήσει και συμμετέχει (GISSCO και SAFCO), πραγματοποιεί πάνω από 60.000 ανεφοδιασμούς σε ετήσια βάση.

Χάρη στη σχέση της με τον παγκόσμιο οργανισμό της SHELL AVIATION, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα, αλλά και το πλεονέκτημα, να εφαρμόζει κορυφαία διεθνή πρότυπα και διαδικασίες, σε σχέση με τεχνικά και λειτουργικά ζητήματα, αλλά και ως προς την ποιότητα του προϊόντος, τα οποία παίζουν εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο για τον κλάδο της αεροπορίας. Σήμερα, όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν και εμπιστεύονται την εξειδίκευση και την εμπειρία της εταιρείας, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν από την εξαιρετική ποιότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών της Shell & ΜΟΗ Aviation Fuels.
SHELL 3.jpg
Σχετικά με την Shell & MOH Aviation Fuels
Η Shell & MOH Aviation Fuels είναι μία κοινοπραξία της Shell Overseas Holdings Ltd και της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E (Motor Oil Hellas), που δημιουργήθηκε το 2010, ακολουθώντας τη συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων της Shell στην Ελλάδα από τη Motor Oil Hellas. Η Shell & MOH Aviation Fuels κατέχει το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος της Shell στην Ελλάδα για τον τομέα της αεροπορίας. Η εταιρεία διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, είναι αυτόνομη λειτουργικά, παρουσιάζει θετικά και κερδοφόρα οικονομικά αποτελέσματα τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσα από τα εξειδικευμένα συστήματα διαχείρισης που διαθέτει και εφαρμόζει. Μέσω της συνεργασίας και της μετοχικής σχέσης με την Shell Overseas Holdings Ltd, η Shell & MOH Aviation Fuels έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες σε τουλάχιστον 800 αεροδρόμια ανά τον κόσμο, όπου έχει παρουσία η SHELL AVIATION.

Βαγγέλης Γκούμας


Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top