Σολμπάκεν: «Φοβάμαι ότι θα ξεσπάσει πάνω μας ο Παναθηναϊκός»

«Τρέμει» κερκίδα και τον ευρω-ΠΑΟ ο τεχνικός της Κοπεγχάγης

Σολμπάκεν: «Φοβάμαι ότι θα ξεσπάσει πάνω μας ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και αιφνιδιαστικά ειλικρινής ήταν ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, για τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων μιλώντας στο Εθνοσπόρ.

Ο Νορβηγός προπονητής στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες φίλαθλοι ενώ αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να… ξεσπάσει πάνω στην ομάδα του ο Παναθηναϊκός!

«Οι Έλληνες φίλαθλοι δημιουργούν στα γήπεδά τους ένα φανταστικό θέαμα. Με τη θερμή τους παρουσία στις εξέδρες δίνουν παλμό και ώθηση στην ομάδα τους. Αυτή η εικόνα πιστεύω πως θα δυσκολέψει την προσπάθειά μας για ένα θετικό αποτέλεσμα» σημείωσε ο 42χρονος προπονητής και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ένα ακόμα που δεν θέλω να σκέφτομαι είναι μήπως ο Παναθηναϊκός ξεσπάσει σε μας για όλα αυτά που του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό»!

Ο τεχνικός της Κοπεγχάγης τόνισε ότι το «τριφύλλι» αποτελεί ένα δεμένο και δυνατό σύνολο, δεν παρέλειψε όμως να σταθεί στην παρουσία των Σισέ, Γκοβού αλλά και των Ελλήνων διεθνών που κάνουν τη διαφορά στα μεγάλα ματς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σολμπάκεν θέλησε να προειδοποιήσει τους φίλους των «πρασίνων» ότι -αν και σέβονται τον Παναθηναϊκό- θα προετοιμάσει τους παίκτες του για το «διπλό» μέσα στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top