Ξαφνική αποχώρηση Γκαρσία από την προπόνηση!

Άρχισαν... τα όργανα στον ΠΑΟΚ;

Ξαφνική αποχώρηση Γκαρσία από την προπόνηση!

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε νωρίτερα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ!


Ο Ουρουγουανός δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση φεύγοντας από το προπονητικό κέντρο αλλά η διοίκηση σημείωσε ότι ο παίκτης είχε πάρει την άδεια του προπονητή του.


Το περιστατικό έγινε όταν σε κάποιες δοκιμές σχημάτων, ο -υπηρεσιακός- προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, τοποθέτησε τον Γκαρσία σε θέση που ο ίδιος δεν θέλει να παίζει να με αποτέλεσμα να του το επισημάνει.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τότε, του απευθύνθηκε λέγοντας πως «αν δε μπορείς να συνεχίσεις, μπορείς να φύγεις». Όπερ και εγένετο. Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο Γκαρσία αποχώρησε ενοχλημένος από τη στάση του προπονητή…


Πάντως, αν και διοίκηση και προπονητής προσπάθησαν να υποβιβάσουν το γεγονός, ο ΠΑΟΚ είναι καζάνι που βράζει και αυτό κάνει «μπαμ» από μακριά. Μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Βιγιαρεάλ στον αγώνα της Πέμπτης δείχνει ικανό να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα εν αναμονή του νέου της προπονητή…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top