Έρχονται για Τοροσίδη Μπάγερν και Μάντσεστερ!

Στέλνουν σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν

Έρχονται για Τοροσίδη Μπάγερν και Μάντσεστερ!

Οι καλές εμφανίσεις του Τοροσίδη και η σταθέρη του απόδοση δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι άλλωστε έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού και στο παρελθόν.


Φαίνεται, λοιπόν, ότι το ενδιαφέρον αυτό παίρνει σάρκα και οστά έστω και σε πρώιμη μορφή: Σύμφωνα με τη Sportsday, στο παιχνίδι της Εθνικής με την Αυστρία, Μάντσεστερ και Μπάγερν Μονάχου θα στείλουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν το δεξί μπακ του Ολυμπιακού.


Όπως σημειώνεται, οι Γερμανοί «γλυκοκοιτάζουν» από πέρυσι την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ η Μάντσεστερ τον παρακολούθησε τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλει να τον παρακολουθήσει και με την ΑΕΚ. Αυτό, ίσως, σημαίνει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ κοντά στο να λάβει απόφαση και θέλει να δει την απόδοση του Έλληνα μπακ σε αγώνες με μεγάλη ένταση.


Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, κάτι τέτοια ακούει και …τρέχει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τοροσίδη (που λήγει το 2013) αλλά και να αναπροσαρμόσει τη ρήτρα του που ανέρχεται στα περίπου 7 εκ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top