Ώρα για Τσάμπιονς... Τρίτη!

Βαλένθια-Σάλκε και Μίλαν-Τότεναμ οι σημερινοί αγώνες

Ώρα για Τσάμπιονς... Τρίτη!

Με τις αναμετρήσεις Βαλένθια-Σάλκε και Μίλαν-Τότεναμ ανοίγει απόψε η αυλαία των «16» Τσάμπιονς Λιγκ για το 2011.


Με τον Άρη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι Θεσσαλονίκη να εγκαινιάζει γενικότερα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα στραφούν σε Ισπανία και Ιταλία στις 21.45 ώρα Ελλάδος.


Μίλαν – Τότεναμ


Από τη μία η επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν και από την άλλη η «πρωτάρα» στο Τσαμπιονς Λιγκ (αλλά ιδιαίτερα δυνατή φέτος) Τότεναμ.


Από τη μία η πλούσια ιστορία και το βαρύ όνομα στην Ευρώπη και από την άλλη η φιλοδοξία και η όρεξη.


Η 7κις πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν επιστρέφει για πρώτη φορά από το 2007 σε φάση νοκ άουτ και αντιμετωπίζει την «πρωτάρα» στο Τσαμπιονς Λιγκ (αλλά ιδιαίτερα δυνατή φέτος) Τότεναμ η οποία επιστρέφει σε φάση νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια!


Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι είναι αήττητη σε δέκα συνεχόμενους αγώνες και θέλει να επεκτείνει το σερί της απέναντι στους πετεινούς. Δε λείπουν, όμως, τα προβλήματα, καθώς ο προπονητής της Μίλαν δε θα έχει στη διάθεσή του τους Πίρλο, Ζαμπρότα, Αμπάτε, Αμπροσίνι αλλά και τους Κασάνο και Φαν Μπόμελ οι οποίοι συμμετείχαν το πριν τη νέα χρονιά με άλλες ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Η Τότεναμ, από την άλλη, θέλει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης με ένα σκορ που θα μπορεί να υπερασπιστεί στο Λονδίνο. Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν και από την αγγλική ομάδα καθώς ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ, δεν ταξίδεψε λόγω τραυματισμού στο Μιλάνο, ενώ και οι Κράουτς και Φαν ντερ Φάαρτ γύρισαν μόλις από τραυματισμό.


Βαλένθια – Σάλκε


Με τη Βαλένθια να είναι στα χαρτιά το φαβορί, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για αμφίρροπο ζευγάρι που επιτρέπει όλα τα προγνωστικά.


Οι νυχτερίδες επιστρέφουν σε φάση νοκ-άουτ για πρώτη φορά με��ά το 2007 ενώ οι Γερμανοί βιώνουν μόλις για 2η φορά την εμπειρία των νοκ άουτ αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Η Βαλένθια δε θα έχει στη διάθεση της τους Χουάν Μάτα και Νταβίντ Αλμπέλδα, ενώ ο Φέλιξ Μάγκατ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, πάντως, και η επιστροφή του Ραούλ στην Ισπανία με τον ίδιο να έχει αποτελέσει αρκετές φορές,… δήμιο της Βαλένθια με τη φανέλα της Ρεάλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top