Έσπασαν καρδιές στο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου στους «4» του κυπέλλου

Έσπασαν καρδιές στο Πανθεσσαλικό

Με τη φωτιά έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα αλλά -ευτυχώς γι’ αυτόν- δεν κάηκε.


Οι «Βολιώτες» φαίνεται πως επαναπαύτηκαν μετά το 0-2 στην Κέρκυρα στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και καρδιοχτύπησαν, με το παιχνίδι να είναι 1-2 στο τέλος και την Κέρκυρα να ψάχνει το γκολ της πρόκρισης στις καθυστερήσεις.


Οι «Φαίακες» -αν και με πολλές απουσίες- κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Παρασκευαΐδη. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε να αντιδρά γρήγορα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 28ολεπτό με κεφαλιά ψαράκι του Μάρτιν.


Εκεί φάνηκε η ο��άδα του Βόλου να αφυπνίζεται και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα κάνοντας πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει στόχο.


Προς τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα η Κέρκυρα αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και βγήκε μπροστά. Στο 73ο λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωάννου κάνοντας το 1-2, με τους Βολιώτες στις εξέδρες να κοντεύουν να… λιποθυμήσουν από την αγωνία τους καθώς με ένα ακόμη τέρμα η Κέρκυρα έπαιρνε την πρόκριση!


Τελικά το παιχνίδι έληξε 1-2 και ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε μια γλυκιά ήττα που τον έστειλε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα συναντήσει τον Ατρόμητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top