Φιλικό με «άρωμα» Μουντιάλ για την Εθνική μας

Απόψε κόντρα στην Πολωνία

Φιλικό με «άρωμα» Μουντιάλ για την Εθνική μας

Τεστ ενόψει Euro και με μεγάλη σημασία για την Εθνική μας είναι το αποψινό φιλικό με την Πολωνία στο «Καραϊσκάκης». Ο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και παίκτες, ενώ η νίκη της γαλανόλευκης της δίνει προβάδισμα για το γκρουπ των ισχυρών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Έχουμε ένα μοντέλο και μια λογική και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό... Άρα, δεν θα αλλάξουμε σύστημα. Θα υπάρξουν δοκιμές και πειραματισμοί σε πρόσωπα, γιατί στο επίσημο παιχνίδι με τη Μάλτα που ακολουθεί δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους παίκτες και είναι καλή ευκαιρία», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος πριν τον αγώνα.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός φαίνεται πως θα ξεκινήσει τον Φετφατζίδη στα δεξιά και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, βασικός θα είναι ο Καφές, ενώ ερωτηματικό παραμένει μια θέση στο κέντρο για την οποία «παίζουν» Κατσουράνης και Καραγκούνης.

Η πιθανή 11αδα που θα παραταχθεί αναμένεται να είναι: Τζόρβας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μόρας, Λαγός, Καφές, Κατοσυράνης ή Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.

Σε περίπτωση που απόψε νικήσουμε την Πολωνία και τον Ιούνιο την Μάλτα (στο επόμενο ματς για τα προκριματικά του Euro 2012), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάιμον Λονγκ και Στιούαρτ Μπαρτ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top