Τα αποτελέσματα στο NBA

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα πλέι οφ

Τα αποτελέσματα στο NBA

Σε αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο των πλέι οφ του NBA (όπου την πρόκριση παίρνουν οι ομάδες που θα πετύχουν τέσσερις νίκες στο "best of 7") σημειώθηκαν τα ξημερώματα εξής αποτελέσματα: Βοστώνη-Νέα Υόρκη 113-96 (η Βοστώνη προηγείται στη σειρά με 3-0), Ατλάντα-Ορλάντο 88-84 (η Ατλάντα προηγείται στη σειρά με 2-1), Λος Αντζελες Λέικερς - Νέα Ορλεάνη 100-86 (οι Λέικερς προηγούνται στη σειρά με 2-1).

Παράλληλα, με πρωταγωνιστική τον Ντέρικ Ρόουζ που σημείωσε 23 πόντους και τον Ντενγκ να προσθέτει άλλους 21 οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν τους Ιντιάνα Πέισερς και στην έδρα τους με 88-84 και προηγούνται πλέον με 3-0 νίκες. Η ομάδα του Σικάγο χρειάζεται πλέον μια νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off του ΝΒΑ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γκρέιτζερ που πέτυχε 21 πόντους.

Με 3-0 νίκες προηγείται και το Μαϊάμι που επικράτησε των Φιλαδέλφεια 76ερς εκτός έδρας με 100-94. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γουέιντ που έφτασε τους 32 πόντους και μοίρασε οχτώ ασίστ, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς σταμάτησε στους 24, αλλά μάζεψε και 15 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κρις Μπος με 19 πόντους. Στο τρίτο ματς της ημέρας το Πόρτλαντ εκμεταλλέυτηκε την έδρα του και επιβλήθηκε των Ντάλας Μάβερικς με 97-92 μειώνοντας τη σειρά σε 2-1 νίκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top