Αρχίζουν απόψε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολ. Βόλου στην πρεμιέρα

Αρχίζουν απόψε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Υπό την ασφικτική παρακολούθηση της Πολιτείας για τυχόν επεισόδια ξεκινούν απόψε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, που θα αναδείξουν την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις υπόλοιπες τρεις που θα πετύχουν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Νίκη, που θα του δώσει νέο προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο και οι θεσσαλονικείς καίγονται για τους βαθμούς, ώστε να ισοφαρίσουν τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, που έχει πλεονέκτημα τριών πόντων εξαιτίας της κατάταξής του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας της Τούμπας αρχίζει στις 7.30 το βράδυ.

Στις 9.45μμ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ έχει γνωρίσει την ήττα από την θεσσαλική ομάδα και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, με το βαρύ 0-4 ακόμα να μην έχει ξεπεραστεί από τους φιλάθλους της, αλλά έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες μπαίνουν στα πλέι οφ με τον ΠΑΟ να έχει 3 βαθμούς, την ΑΕΚ έναν και τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου κανέναν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top