Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα στημένα

Με ”ψάρια” και ”καφέδες” κερνάγαν τους διαιτητές...

Αποκαλυπτικοί είναι οι νέοι διάλογοι που οδήγησαν στην άσκηση συμπληρωματικών ποινικών διώξεων στην πολύκροτη υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Με "ψάρια" και "καφέδες" που στη γλώσσα τους σημαίνει χρήμα, κερνάνε διαιτητές και επόπτες στήνοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στο μενού ωστόσο είναι πολλά περισσότερα. Από οργανωμένους οπαδούς σε ρόλο μπράβων, μέχρι ξυλοδαρμοί διαιτητών. Οι νέοι διάλογοι που οδήγησαν σε νέες ποινικές διώξεις για την πολύκροτη υπόθεση είναι αποκαλυπτικοί.

Χαρακτηριστική είναι μια συνομιλία Τσακογιάννη – Παπαδόπουλου. Ο Τσακογιάννης ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει ο "Χρυσόστομος" για να ζητήσει ονόματα διαιτητών. Ο Παπαδόπουλος του απαντά με συνθηματικά ονόματα "Μάριο, Μέλισσα, θα σου σπάσω τα δόντια, μπούφος". Λένε ότι τους καφέδες, δηλαδή τα χρήματα που είναι 10.000 ευρώ, θα τα δώσει ο Τσακογιάννης.

Ήδη έχει ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς από τους διαλόγους φαίνεται ότι εν γνώση του, κάτι που ο ίδιος αρνείται, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Θύρας 7» στάλθηκαν να κάνουν επεισόδια στον αγώνα Κόρινθος - Παναχαϊκή. Τσακογιάννης και Παπαδόπουλος συζητούν και για τη φασαρία που θέλει να κάνει ο δεύτερος στον αγώνα της Κορίνθου με την Παναχαϊκή με άτομα του Τσακογιάννη. Εκείνος του απαντά "καλύτερα να πάνε οι γαύροι, οι οργανωμένοι της “Θύρας 7”. Λέει ότι θα μιλήσει με τον "μεγάλο", τον Βαγγέλη, και προσθέτει ότι αν πάνε οι Ολυμπιακοί και κάνουν φασαρίες θα είναι η τιμωρία του Κούγια.

Σε άλλη επικοινωνία, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει ήδη συναινέσει για τα επεισόδια από τους οργανωμένους της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο Τσακογιάννης λέει στο Χάλκο ότι μίλησε με το Μαρινάκη για να στείλει τη «Θύρα 7» στον Κούγια.

��το κύκλωμα που μαστίζει το ποδόσφαιρο γίνονται αναφορές ακόμα και για φιλικές διευκολύνσεις με ακάλυπτες επι��αγές. Ο Χύτος λέει στον Τσακογιάννη ότι ο Κούγιας του έχει κάνει εξώδικο για ακάλυπτες επιταγές. Ο Τσακογιάννης του λέει να πάει στο Μαρινάκη για να τις πληρώσει. Μάλιστα, από τους νέους διαλόγους φαίνεται πως κάποιοι εκτιμούν ότι ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Βασσάρα ήταν πληρωμένο συμβόλαιο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top