Σοκ στους φιλάθλους από τις αποκαλύψεις για τα στημένα

Διάλογοι - φωτιά «καίνε» παίκτες και παράγοντες

Σοκ στους φιλάθλους από τις αποκαλύψεις για τα στημένα

Αηδία και θλίψη προκαλούν στους φιλάθλους οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα γεγονότα που μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν. Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ «καίει» ποδοσφαιριστές και παράγοντες, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό...

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Μενδρινός, που φέρεται να λειτουργεί ως μανιώδης παίκτης αλλά και ως «πληροφοριοδότης» των μπουκ μιλώντας στο Star είναι αποκαλυπτικός. «Παίζαμε στοίχημα σε μπουκ που δεν γνωρίζω αν έχουν πρακτορείο. Αυτό γινόταν και μέσω τηλεφώνου», λέει.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται να προσπάθησε να «στήσει» ακόμη και τη σέντρα του αγώνα Άρης - Μάντσεστερ Σίτι, κάτι για το οποίο λέει πως ήταν μία... πλάκα που δεν έγινε ποτέ!

Όλοι δείχνουν τον Αχιλλέα Μπέο ως εγκέφαλο του ενός από τα τρία κυκλώματα που έστηναν αγώνες. Ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «ο κ. Μπέος με είχε επισκεφθεί και με απείλησε. Μάλιστα, ζήτησε εγγράφως από τον κ. Πιλάβιο την αντικατάστασή μου».

Ο αθλητικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος είναι καταπέλτης και τονίζει πως οι εμπλεκόμενοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ενώ ο κώδικας της ΕΠΟ ορίζει πως οι ομάδες που εμπλέκονται μπορούν ακόμα και να υποβιβαστούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top